Uw levenlang mobiel internet voor maar € 2,50 per maand

Categorieën: Uncategorized

Wie wil nou niet de vrijheid van mobiel internet op zijn telefoon? Heerlijk altijd op internet kunnen met uw mobiel. U kunt bijvoorbeeld de weg op zoeken als u verdwaald bent, of even snel uw mail kijken.

En het mooie is bij KPN, Telfort en Hi krijgt u internet op uw mobiel nu uw hele leven lang voor maar € 2,50 per maand. En dan kunt u ook nog de mooiste gratis mobieltjes erbij uitkiezen. Zoals bij Telfort.nl, waar u bijvoorbeeld gratis HTC Legend met android besturingssysteem en 5.0 megapixel camera voor € 0,- krijgt bij een 2-jarig abonnement met 200 belminuten voor maar € 18,95 per maand.

Of wat dacht u van de gratis Samsung Galaxy S i9000 bij KPN.com te bestellen in combinatie met een personal Sim abonnement met 210 belminuten of sms’jes voor maar 25 en een halve euro per maand. Deze gratis Samsung Galaxy S biedt u o.a. een 4 inch beeldscherm, 8GB geheugen en een 5.0 megapixel camera.

U ziet het voldoende keus en dus altijd, voor de rest van uw leven, internet op uw mobiel erbij voor maar € 2,50 per maand. Gaat u toch liever zelf op zoek naar een andere deal kijk dan eens op Tele2.nl, Vodafone.nl of T-Mobile.nl


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.