TIP! Van AlleToppers.nl
Doorzoek deze website:

Aegon Spaarcomfort is de flexibele spaarrekening

Vindt u het ook zo vervelend dat u bij de meeste spaarrekeningen alleen op internet uw saldo kan bekijken? Kies dan voor spaarcomfort van Aegon. Dan krijgt u en een hoge maandelijkse rente en ook gewoon papieren afschriften.

En Spaarcomfort van Aegon bank werkt eigenlijk heel eenvoudig. Als u maandelijks minimaal 50 euro op uw Spaarcomfort rekening stort krijgt u altijd een rente van 2,1%. En zit u een maand wat krapper bij kas? Dan stort u gewoon een lager bedrag of helemaal niks en dan krijgt u nog steeds 1% rente. En als u, uw spaargeld tussentijds wilt opnemen is dat ook geen probleem bij Spaarcomfort van Aegon bank. U ziet het Spaarcomfort van Aegon bank is de spaarrekening voor mensen die flexibel willen sparen, dus sluit vandaag nog een Spaarcomfort rekening af en profiteer van de flexibiliteit en een hoge rente.

Toch liever zelf nog even verder zoeken naar een spaarrekening kijk dan eens op Reaal.nl, Ohra.nl of FrieslandBank.nl.

31-08-2010 13:53 Categorie: Economie | printer |
Gerelateerde berichten
Fatal error: Call to undefined function display_related_posts_via_taxonomies() in /home/id11055/domains/laatstenieuws.nl/public_html/wp-content/themes/lst/single.php on line 75