Aanbieding Minicruise York, 3 dagen € 70,-

Categorieën: Uncategorized

Leuke tip voor een weekend weg of om te doen in de herfstvakantie – Doe eens een minicruise, van Rotterdam naar York.  Drie daagse citycruise York op basis van logies voor maar € 70,- staat garant voor een wel heel leuk uitstapje.

Vaar uit met een luxe ferry van Rotterdam naar York in Engeland. Te boeken van november tot maart volgend jaar. Bij de cruise terminal kunt u uw auto gratis parkeren en loopt u zo de ferry binnen. Deze reis is inclusief bustransfer van de haven van Hull naar York en vice versa. Aan boord zult u zich absoluut niet vervelen, er is volop entertainment, eet- en drinkgelegenheden, casino’s en zelfs bioscoopzalen.

Maar het is natuurlijk prachtig om het land langzaam te zien verdwijnen en over zee uit te turen, om vervolgens de Engelse kust weer op te zien doemen. Eenmaal in York zult u zich ook absoluut niet vervelen, het is één van de mooiste steden van Engeland, het lijkt wel een openlucht museum. Ook hier kunt u het ruime sop kiezen, maak eens een rondvaart over de rivier Ouse, die door de stad loopt.

Uiteraard is York ook prachtig om te doen tijdens of voor de kerstdagen. Deze speciale aanbieding goedkope minicruise York € 70,- 3 dagen wordt u aangeboden door Peter Langhout reizen. Ook op een leuke manier goedkoop de overtocht maken? Ga dan snel naar Peter Langhout


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.