TIP! Van AlleToppers.nl
Doorzoek deze website:

Over 2 weken VVD-CDA kabinet met gedoogsteun PVV

De onderhandelingen over een centrum rechts kabinet met gedoogsteun van de PVV gaan volgens ingewijden nog 2 weken duren. Informateur Ivo Opstelten wilde zich kortgeleden niet uitlaten over de tijd die de onderhandelaars nog denken nodig te hebben om tot een akkoord te komen, maar de 3 onderhandelende partijen denken er dus over 2 weken uit te kunnen zijn.

De onderhandelaars hervatten vanochtend de onderhandelingen. Naast de vaste onderhandelaars Geert Wilders en Barry Madlener (beide PVV), Mark Rutte en Edith Schippers (beide VVD) en Maxime Verhagen en Ank Bijleveld (beide CDA) namen de 3 partijen ook hun financieel specialisten mee naar de onderhandelingstafel. Het lijkt er dan ook op dat er vandaag opnieuw over het bezuinigingspakket van 18 miljard wordt onderhandeld. Gister werd overigens bekend dat het begrotingstekort 5 miljard lager zal uitvallen, het is nog niet bekend of de 3 partijen nu ook minder willen bezuinigen.

16-09-2010 13:02 Categorie: Politiek | printer |
Gerelateerde berichten
Fatal error: Call to undefined function display_related_posts_via_taxonomies() in /home/id11055/domains/laatstenieuws.nl/public_html/wp-content/themes/lst/single.php on line 75