Hotelovernachting voor 482.000 euro per nacht

Categorieën: Uncategorized

Doe eens gek en huur een heel hotel! Maar hiervoor moet u wel naar Tokyo. Het Madarin Oriental Tokyo Hotel heeft namelijk een speciale aanbieding: U kunt het hele hotel, inclusief alle kamers, restaurants en spa’s huren voor het luttele bedrag van 482.000 euro per nacht. Van drie uur ’s middags tot de volgende dag, mag u gebruik maken van alle 178 kamers, negen restaurants en alle spa’s. En u krijgt er bovendien een coctailreceptie voor 500 mensen bij.
Als u denkt dat dit een grapje is, heeft u het aan het verkeerde eind. Ter ere van haar 5-jarig bestaan heeft het luxe hotel deze actie bedacht. Het hotel hoopt met de actie kans te maken op een vermelding in het Guiness Book of Records. Volgens de woordvoerder hebben zich al enkele geïnteresseerden gemeld. Heeft u ook interesse?
En vindt u 482.000 euro toch wel een beetje te veel van het goede, kijk dan eens bij hotels.com of booking.com. Hier vindt u hotels waar u al kunt overnachten voor maar 19 euro per nacht. Dan heeft u geen heel hotel tot uw beschikking, maar daar valt mee te leven toch?


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.