“Oh Oh Cherso: de Reünie” 11 november RTL5

Categorieën: Uncategorized

Op donderdag 11 november komt RTL 5 met de special ‘Oh Oh Cherso: de Reünie’. In deze special blikken Bridget Maasland en Dennis Weening samen met de acht Hagenezen terug op de  hectische periode vanaf de eerste uitzending tot nu. Ze praten in de studio over hun turbulente leven en de impact op henzelf en op hun omgeving.

Een ongekende mediahype is er ontstaan als gevolg van de kijkcijferhit ‘Oh Oh Cherso’ waarin acht Hagenezen drie weken lang worden gevolgd in het  Griekse Chersonissos. Heel Nederland praat over ‘Matsoe Matsoe’, ‘Sterretje’, ‘Sniper’, ‘Joker’, ‘Kabouter’, ‘Little Princess’, ‘Barbie’ en Elize die in no time de status van BN´er kregen. Zo waren ze te gast in diverse TV-programma´s zoals RTL Boulevard, De Wereld Draait Door en Pauw en Witteman.

Na de single “Oh Oh Cherso” die ze uitbrachten werd het succes alleen maar groter. De Hagenezen hebben het  druk met optredens  overal in het land. En ook Sterretje gaat nu een solo single uitbrengen met hulp van DJ Mental Theo.

Heb je de kijkcijferhit gemist? De DVD-serie met alle afleveringen is te bestellen bij Bol.com. Evenals de CD met alle hits van Oh Oh Cherso.

De uitzending ‘Oh Oh Cherso’: de Reünie’ is op donderdag 11 november tussen 21.35 en 22.35 uur te zien bij RTL5


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.