De laagste prijs voor de Xbox Kinect

Categorieën: Uncategorized

Morgen, woensdag 10 november, gaat de Kinect, de uitbreiding voor je Xbox in de verkoop. Met de Kinect op je Xbox kun je de spellen met je hele lichaam (armen, benen, voeten, handen) besturen. Je hoeft géén controller vast te houden, dus je hebt je handen helemaal vrij.

Met de Kinect op je Xbox kun je sport spelen, zingen en dansen, vechten en alles wat ‘s werelds beste gameontwerpers maar kunnen verzinnen. Jouw acties en je reacties zullen allemaal door je Xbox 360 worden herkend. Kinect volgt de lichaamsbewegingen in 3D en reageert op commando’s, aanwijzingen en zelfs op veranderingen in de emotie die in je stem te horen is! Door je voor de Kinect Sensor op te stellen, kun je je instructies gewoon met je stem geven.

De redactie van LaatsteNieuws.nl is al een tijdje bezig om internet af te speuren op de beste prijs voor je Kinect. Wij vonden de Kinect-uitbreiding voor je Xbox 360 nergens goedkoper dan bij Bol.com, Wehkamp en BigDennis. Bij deze 3 winkels betaal je 149,99. En dat is de laagste prijs die wij tot nu toe voor je vonden op internet.

Tip! Reserveer vandaag nog je Xbox Kinect want er is maar een beperkt aantal uitbreidingen leverbaar. Als je vandaag nog bestelt dan heb je hem in november nog in huis.

Heb je nog geen Xbox 360? Bij Bol.com vonden wij de beste prijs voor een Xbox 360 + Kinect, namelijk 289,00. Bij Wehkamp en BigDennis kost deze 10 euro duurder.

Wil je de Xbox 360 + Kinect gratis? Kijk dan eens bij Bestelmaar en Castle-e. Hier krijg je bij een 2-jarig Vodafone abonnement bellen, sms’en en internetten voor 20 euro per maand, de Xbox 360 + Kinect helemaal gratis.

Zoals je van ons gewend bent, blijven wij zoeken naar de beste aanbiedingen. Dus hou ons goed in de gaten.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.