Live intocht Sinterklaas zaterdag 12.00 uur op Nederland 1 + 3

Categorieën: Uncategorized

Morgen zet Sinterklaas met zijn Pieten weer voet aan Nederlandse wal. Dit jaar in Harderwijk. Rond 12.30 uur meert Pakjesboot 12 aan in de haven van Harderwijk. Burgemeester Berends heet Sinterklaas namens alle kinderen van Nederland hartelijk welkom.

De NTR doet zoals elke jaar rechtstreeks verslag van de intocht in een speciale, extra lange, aflevering van Het Sinterklaasjournaal.
De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur.

Burgemeester Berends is verheugd dat Harderwijk dit jaar Sinterklaas welkom mag heten: “Sinterklaas kan ervan verzekerd zijn dat nog meer kinderen dan andere jaren hem aan de Vissershaven opwachten. Van grote afstand zullen Sint en zijn gevolg de geur van verse pepernoten ruiken, omdat in Harderwijk de grootste pepernotenbakkerij van Nederland staat. En komt dat even goed uit want één van de pieten heeft onderweg naar Nederland alle pepernoten overboord gegooid.

Direct na aankomst in Harderwijk zal de Sint en zijn Pieten zijn intrek nemen in het huis van Sinterklaas. Vooralsnog weet nog niemand waar dat in Nederland is. Tot pakjesavond op 5 december brengt het Sinterklaasjournaal ons dagelijks om 17.40 uur op Nederland 1 + 3 op de hoogte van alle perikelen.

Wij wensen alle kinderen (en ook de papa´s en de mama´s) van Nederland veel kijkplezier!

Speciale Sinterklaastips van de Redactie!
1. Xbox Kinect goedkoopst bij Pixmania 139,99
2. Xbox Kinect gratis bij Bestelmaar i.c.m. gsm-abonnement
3. Lego en Playmobil Sinterklaas kortingsactie bij A-toys


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.