Gamen zonder controller nu kan het!

Categorieën: Uncategorized

Gamen zonder controller, met je handen helemaal vrij. Dat kan met de Xbox 360 + Kinect. Met de Xbox Kinect kun je de spellen met je hele lichaam (armen, benen, voeten, handen) besturen. Je hoeft géén controller vast te houden, dus je hebt je handen helemaal vrij.

Je kunt sporten, zingen en dansen, vechten en alles wat ‘s werelds beste gameontwerpers maar kunnen verzinnen. Jouw acties en je reacties zullen allemaal door je Xbox 360 worden herkend. Kinect volgt de lichaamsbewegingen in 3D en reageert op commando’s, aanwijzingen en zelfs op veranderingen in de emotie die in je stem te horen is! Door je voor de Kinect Sensor op te stellen, kun je je instructies gewoon met je stem geven.
De Xbox 360 is pas net uit maar en nu al een gewild cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis.

De Xbox 360 + Kinect is o.a. te koop bij Bol.com, Wehkamp en Pixmania. Bij Pixmania betaal je het minst nl. 289,99. Heb je al een Xbox dan kun je ook alleen de Kinect-uitbreiding kopen. Die kost 139,99 bij Pixmania.
Speciaal voor onze lezers hebben wij een kortingscode bij Pixmania. Je krijgt 7€ korting bij een aankoop vanaf 250€ met de kortingscode PIX7NL11. Met de kortingscode PIX15NL11 krijg je maar liefst 15€ korting bij een aankoop vanaf 400€.

Wil de de Xbox 360 helemaal gratis? Ga dan eens naar Bestelmaar, want hier krijg je hem helemaal gratis in combinatie met een gsm-abonnement.

Als je de Kinect nog voor de feestdagen in huis wilt hebben, raden wij je aan hem snel te bestellen in verband met de beperkte voorraad.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.