Bespaar op simpele wijze op je speelgoed aankopen

Categorieën: Uncategorized

Je hebt een leuk speelgoedgevalletje gezien die je graag zou willen bestellen, maar je vraagt je af of je wel de laagste prijs betaalt als je het bestelt bij de winkel waar je zit te kijken. De redactie van LaatsteNieuws dook voor u eens in het online speelgoed en kwam tot enkele verrassende ontdekkingen, lees mee en ontdek hoe je op simpele wijze tientallen euros kunt besparen door een beetje slim te surfen.

Als eerste voorbeeld ging ik op zoek naar iets leuks voor mijn dochter want die is dol op Playmobil. Ik kwam een politiestation tegen wat mij wel wat leek, beetje duur dat wel, maar ja zo voor de Sinterklaas, wat kan het boeien zou je denken. Maar ja, 89,99 voor een berg plastic narigheid vond ik toch wel veel geld en besloot nog even verder te zoeken naar hetzelfde politiebureau met Playmobilnummer 4264.

Mijn eerste zoekactie was bij Bol.com waar dit politiebureau 89,99 moest kosten, 1,95 verzendkosten erbij. Plots herinnerde ik me dat ik op een kortingscode pagina een kortingscode voor V&D had zien staan, code opgezocht en mezelf naar V&D online gesurfd. Nu heb ik nooit zo´n zin om eindeloos te gaan zoeken dus bij de openingspagina van V&D toetste ik in het zoekscherm de code van het speelgoed in, 4262. De kortingscode die ik eerder had gevonden gaf mij recht op een korting van maar liefst 15%, dus wel de moeite waard. 69,95 wilde V&D hebben voor dit speelgoed. Maar ik had natuurlijk mijn kortingscode die mij recht gaf op 15% korting nog. Deze bij de kassa ingevuld kwam ik op een bedrag uit van 59,46, een besparing van maar liefst 30 euro! Veel gekker moet het toch niet worden.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.