Wat staat er in de verklaring van Wesley en Yolanthe?

Categorieën: Uncategorized

Wat staat er in de verklaring van Wesley en Yolanthe die de Class Company zou moeten ondertekenen nadat het bruidspaar besloten had de extra rekening van The Class Company alsnog volledig te betalen? Arlette Lerby, manager van het stel, heeft de gewraakte verklaring aan de Telegraaf overlegd. “Laten de mensen zelf oordelen. Ik heb er niks lelijks in kunnen ontdekken.”
The Class Company viel over de verklaring die ze van Wesley en Yolanthe Sneijder moesten ondertekenen.

De verklaring luidde:
Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau willen positieve herinneringen aan het huwelijksfeest behouden en vinden dat belangrijker dan een langdurige, juridische procedure. Om hier vanaf te zijn heeft het bruidspaar besloten om de extra rekening van The Class Company alsnog volledig te voldoen. The Class Company heeft daarom de procedure tegen Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau ingetrokken. Beide partijen beschouwen het geschil als afgesloten.

Met ondertekening van deze verklaring zou de hele affaire afgesloten kunnen zijn, maar het schijnt dat de Class Company gevallen is over de verklaring en hem niet heeft willen ondertekenen. Arlette Lerby, Wesly’s manager zegt vervolgens: „Ik weet niet of Wesley zijn aanbod om alles te betalen nog wil herhalen” zegt Arlette. „Het wordt hem niet gemakkelijker gemaakt. Dan zien we het in de rechtszaal wel.”


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.