Burgemeester Gouda, Wim Cornelis laat zich tot ‘koning’ kronen

Categorieën: Uncategorized

Gelukkig bestaan ze nog, PvdA regenten die in eigen land worden uitgekotst en zich dan maar in Afrika uit laten roepen tot ‘Chief‘. Want wat moet je anders na je pensionering als je geen gepeupel meer hebt die je uit kunt persen net zolang totdat er geen sap meer uitkomt. Toegegeven, het project van Cornelis (Pvda) was erg leuk. Zoek een district op in Afrika, het liefst Ghana, want daar laat Cornelis ‘toevallig’ een villa (zonder bouwvergunning) bouwen, zoek een sullig dorp (waar Cornelis ‘toevallig’ een villa (zonder bouwvergunning) laat bouwen) en zet er een vuilverwerkingsfabriek neer die als enige klant de gemeente Gouda heeft.

Als je 1,2 miljoen euro in zo’n project steekt dan kun je er bijna al vanuit gaan dat dat geld nooit meer terugkomt, al was het maar vanwege het feit dat de betalingsmoraal in Ghana iets anders ligt dan in Nederland.

En uiteraard is er van de lening van 1,2 miljoen euro nog nooit een stuiver terugbetaald en blijven de Goudse burgers met een (onbetaalde) kater achter. Hoe zou het er met de villa van Cornelis voor staan, helaas nog geen foto’s bij de redactie. Navraag bij de gemeente leerde dat er geen foto’s voorhanden waren. Iets met een lege batterij of zo.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.