Gratis Samsung Galaxy Mini (S5570) + Sony BDP-S470 Blu-ray speler + 3 films bij voordelig Vodafone abonnement

Categorieën: Uncategorized

Bent u opzoek naar een nieuwe gsm telefoon of abonnement? Kijk dan nu eens bij Telefoonkopen want daar hebben ze volop voordeel en u ontvangt er ook nog leuke gratis cadeaus bij. Zo kunt u nu profiteren van een superaanbieding bij een 2-jarig Vodafone Bel+Sms 200 abonnement. U krijgt naast de Samsung Galaxy mini (S5570) ook nog eens een gratis Sony BDP-S470 Blu-ray speler + 3 films. U betaalt de eerste 12 maanden slechts € 24,50.

Bent u opzoek naar een voordelige oplossing voor een complete smartphone? De Samsung Galaxy Mini (S5570) is een compact toestel dat op Android 2.2 draait en daarom is het een volwaardige smartphone, boordevol mogelijkheden. Het biedt de toegang tot de Android Market en de Samsung Apps winkel zodat u extra applicaties, widgets en wallpapers kunt downloaden. Ondanks dat het een compact toestel is, heeft het een 3 inch touchscreen. Met Swype kunt u de teksten tot wel 1,5 keer zo snel invoeren dan voorheen. Tevens is het toestel voorzien van een 3 megapixel camera en kan het geheugen worden uitgebreid met micro SD kaartjes.

De Sony BDP-S470 Blu-ray speler is een geavenceerd home-entertainmentsysteem met verbluffende 3D-beelden op een 3D-TV. Met deze Blu-ray speler heeft u vele mogelijkheden. U krijgt er nu ook nog eens drie films cadeau bij.

Liever een andere telefoon? Telefoonkopen heeft vele aanbiedingen waar u keuze heeft uit meerdere telefoons. En u kunt ook eens een kijkje nemen bij GSM.nl, Bestelmaar, Phonehouse of Ritel.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.