Live voetbal kijken Hongarije – Nederland kwalificatie EK 2012 via gratis live stream

Categorieën: Uncategorized

Vanavond is het zover. Het Nederlands Elftal gaat het in de kwalificatie voor het EK2012 opnemen tegen de nummer 2 in de poule Hongarije. Oranje staat bovenaan in Groep E met 12 punten uit vier duels. Hongarije zal in ieder geval 1 punt willen pakken tegen Nederland en door de vele blessures waarmee Oranje kampt, lijkt dit voor het elftal van Sándor Egervári een ultieme kans.

De ploeg van bondscoach Bert van Marwijk moet onder andere de belangrijke spelers Maarten van Stekelenburg, Arjen Robben, Mark van Bommel en Klaas-Jan Huntelaar missen. Maar ook doen Hewiges Maduro en Theo Jansen vanavond ook niet mee.

De bondscoach zal daarom Vorm, Heitinga, van der Wiel, Mathijssen, De Jong, Pieters, van der Vaart, Sneijder, Kuyt, Affelay en van Persie opstellen. Met het volste vertrouwen gaat de ploeg van Oranje de wedstrijd tegemoet en zullen ze er alles voor doen om ook deze wedstrijd te winnen. Doordat Hongarije in dit belangrijke duel niet over spits Szalai kan beschikken en daarnaast de speler Balász Dzsudzsák niet helemaal fit is doordat hij dit weekend geblesseerd raakte zal het voor het Nederlandse Elftal niet te veel moeite kosten om voor een vijfde overwinning te zorgen.

Op Betclic kunt u de wedstrijd live kijken via een gratis live stream. Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u allemaal lezen op onze speciale website gratis live stream en op de uitlegpagina wordt u geholpen bij het gratis inschrijven bij Betclic. U kunt als nieuw lid op Betclic éénmalig een gratis weddenschap afsluiten. U ontvangt namelijk een welkomstbonus van 20 euro. Als u uw weddenschap verliest, betaalt Betclic u uw inleg tot 20 euro terug. U kunt dus alleen geld winnen.

Zet vanavond nog in op de wedstrijd Hongarije – Nederland. U kunt 20 euro inzetten op Nederland en bij winst heeft u een dan een bedrag van 30 euro. Maar zet u in op winst voor Hongarije dan wordt u 20 euro zomaar 140 euro. Durft u een gokje te wagen, verliezen kan niet dus….


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.