Gratis live stream Feyenoord – PSV gratis live stream Eredivisie

Categorie├źn: Uncategorized

Vanmiddag om 14.30 uur kunt u gratie en live kijken naar de kraker uit de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV. Speciaal voor deze belangrijke wedstrijd heeft Betclic TV een gratis live stream beschikbaar gesteld. Even aanmelden bij Betclic is alles wat u hoeft te doen.Dat het vanmiddag in de Kuip spannend gaat worden daar lijkt geen twijfel over te bestaan. Beide ploegen hebben zo hun eigen reden waarom er absoluut gewonnen moet worden. De Rotterdammers strijden om de laatste kans op Europees voetbal, bovendien zal Feyenoord de 10-0 eerder dit seizoen tegen PSV proberen goed te maken. PSV is bij winst in de Kuip weer koploper met nog slechts 2 wedstrijden te gaan. U ziet het spannend zal het worden.

Bij Unibet is PSV favoriet met een quotering van 1,90 en Feyenoord 4. Ze geven overigens ook een bonus weg op Unibet.com, net als bij Bwin.com. Bwin geeft PSV 1,85 en Feyenoord 3,60 op dit moment.

Maar u kunt ook extra voordelig een kijkcode kopen bij Eredivisie Live, deze hebben nu ook een 3 halen 2 betalen actie voor deze ontknoping van de Eredivisie.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.