Winnende cijfers Staatsloterij 10 mei 2011

Categorie├źn: Uncategorized

De Staatsloterij trekking van 10 mei 2011 is bekend gemaakt. De Jackpot op lotnummer BM 005052, 12,9 miljoen euro. Bekijk de volledige uitslag die officieel gepubliceerd is op Staatsloterij.nl. Op alle Staatsloten met de eindcijfers 0, 3, 6, 7 en 8 is in ieder geval een prijs gevallen.

Met lotnummer CH 055403 wint u een miljoen euro (plus een tientje vanwege eindcijfer 3). Heeft u wel het nummer maar niet de cijfers dan krijgt u 2.510,00 euro van de Staatsloterij. We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs. Daar de jackpot niet is gevallen is er de volgende trekking een nog hogere jackpot te winnen.

Elke 10e van de maand is er weer een trekking met een kans om miljonair te worden bij de Staatsloterij. Als u een Staatslot hebt althans, deze kunt u kopen bij uw lokale winkelier of op Internet via de website van de loterij. Als u automatisch gaat meespelen krijgt u zelfs een gratis lot cadeau.

Ook de Lotto heeft een nieuwe actie vandaag gestart, ze geven een gratis Barbecue kado voor nieuwe deelnemers. U kunt al meedoen vanaf 1,50 per week via de website van de Lotto.nl.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.