Burgemeester van Utrecht heeft 24 nevenfuncties

Categorieën: Uncategorized

Faalburgemeester Aleid Wolfsen van de PvdA die momenteel zwaar onder vuur ligt vanwege zijn falende beleid en zijn regenteske optreden houdt er maar liefst 21 nevenfuncties op na, zo is te lezen op de website van de gemeente Utrecht. Burgemeester van een grote stad zoals Utrecht (300.000 inwoners) is een fulltime baan met een bijpassend salaris en de vraag rijst dan ook of een burgemeester zich moet laten verleiden tot het houden van 21 nevenfuncties.

Het aantal nevenfuncties is feitelijk nog groter (24) maar een aantal zijn direct gelieerd aan de stad Utrecht, dus dat is dan nog wel zinvol. Van sommige nevenfuncties kun je je afvragen waarom een burgemeester van een grote stad zich daar toe laat verleiden, zoals Voorzitter De Letselschaderaad, Voorzitter Raad van Toezicht Expertisecentrum Forensische Psychiatrie, Superintendent van het Evert Zoudenbalchhuis en ga zo nog maar even door.

Ongeruste inwoners van de stad Utrecht zijn zelfs een petitie begonnen om er voor te zorgen dat Wolfsen zijn biezen pakt, omdat zij vinden dat Wolfsen hun stad een slecht imago bezorgd. Deze petitie is een groot succes en is al door bijna 2000 mensen ondertekend.

Bekijk de´Wolfsen ga eens weg´petitie hier


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.