Ontevredenheid over Europa toont gelijk PVV aan

Categorieën: Uncategorized

Het vrijdag verschenen onderzoek van het SCP (Burgerperspectieven 2011) geeft, wat Europarlementariër Laurence Stassen betreft, aan dat de Nederlandse burger steeds beter in de gaten krijgt waar het in Europa om draait, een ondemocratische Unie geleid door wereldvreemde bureaucraten.

Bij de Europese state of the Union, uitgesproken door Commissie voorzitter Barroso, waarschuwde Stassen* al voor een het ondemocratische en geldverspillende karakter van de Unie. Deze analyse lijkt bevestigt te worden nu nog maar 42 procent van de Nederlandse burgers het EU-lidmaatschap een goede zaak vindt. Ook de vrees dat Nederland moet opdraaien voor het wanbeleid van andere landen is direct in lijn met wat de PVV hier over heeft gezegd.

Stassen: “Het is volstrekt duidelijk dat de Europese Unie in deze vorm zijn langste tijd heeft gehad. Steeds meer burgers zien dat ze niet langer vertegenwoordigd worden door de Brusselse bureaucraten die ten koste van o.a. de Nederlandse belastingbetaler tientallen miljarden in een bodemloze put blijven storten. In plaats van een pas op de plaats te maken kiest Europa voor een ramkoers die de burger compleet buitenspel moet zetten. Nederlanders willen geen Europese superstaat, nu niet, nooit niet.”


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.