TIP! Van AlleToppers.nl
Doorzoek deze website:

Job Cohen onwel door peilingen?

PvdA leider Job Cohen is tijdens een vlucht van de Antillen naar huis onwel geworden. Het lijkt er op dat hij onwel is geworden door voedselvergiftiging maar het zou natuurlijk ook een andere reden kunnen hebben. Cohen ligt al maandenlang onder vuur vanwege zijn slechte media optredens en zijn onzichtbaarheid tijdens debatten. Ook de constante aanvallen van Geert Wilders op de persoon Cohen zijn hem schijnbaar niet in de koude kleren gaan zitten.

Cohen werd verleden maand nog gigantisch te kakken gezet door Luckytv met een filmpje waarop het net leek alsaf hij door Geert Wilders van de PVV in de maling werd genomen en vervolgens werd uitgelachen door de hele Tweede Kamer. Het filmpje is op internet een enorme hit met meer dan 850.000 vertoningen een unicum voor een politiek getint filmpje. Job Cohen voelde zich door dit filmpje ernstig gekwetst en sprak er zijn walging over uit.

20-10-2011 17:11 Categorie: Binnenlands nieuws | printer |
Gerelateerde berichten
Fatal error: Call to undefined function display_related_posts_via_taxonomies() in /home/id11055/domains/laatstenieuws.nl/public_html/wp-content/themes/lst/single.php on line 75