Gratis live stream AC Milan – Chievo gratis live stream Serie A

Categorieën: Uncategorized

Voetbal fans kunnen vanavond live kijken naar de Serie A wedstrijd tussen AC Milan – Chievo. Om 20.45 uur wordt er in het San Siro-stadion afgetrapt voor deze wedstrijd. Speciaal voor deze wedstrijd heeft  Unibet TV een gratis live stream beschikbaar gesteld. U zelf eenmalig aanmelden is alles wat u hoeft te doen. AC Milan staat op een 4de plaats terwijl tegenstander Chievo op een voor hun doen knappe 10 de plaats staan.

Voor iedereen die het leuk vindt om een gokje te wagen, bij winst van AC milan krijgt u 1,33 maal uw inzet terug. Staat er na 90 minuten een gelijkspel op het scorebord dan krijgt u 5,00 uw inzet terug. Weet Chievo in de ogen van Unibet voor een stunt te zorgen en San Siero met 3 punten te verlaten dan krijgt u zelfs 10,00 keer uw inzet terug. Erg leuk om zo uw welkomstbonus van 50 euro te gebruiken.

De live stream van Unibet TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw Unibet Account staan. Geld storten op uw Unibet Account is sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens AC Milan – Chievo een gokje wagen en het duel nog spannender maken. Wij wensen u veel kijk plezier en indien u een gokje gaat wagen veel suvcces.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.