De tandartsverzekering van OHRA

Categorieën: Uncategorized

In de basisverzekering van OHRA is een standaarddekking voor tandartskosten opgenomen voor iedereen tot 18 jaar. Bent u ouder dan 18 jaar, dan biedt OHRA uitkomst met twee aanvullende tandartsverzekeringen. U kiest zelf het bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn.

Keuze
OHRA TandenGezond
Deze verzekering is gericht op de volwassene die zijn gebit uitstekend wil onderhouden, maar die geen kronen, bruggen of implantaten nodig heeft. Vanaf 8,39 euro per maand, bij een gekozen bedrag van 150 euro per jaar bent u onder andere verzekerd voor consulten, gaatjes vullen, kiezen trekken, röntgenfoto, wortelkanaalbehandeling en verdoving. Er is geen vergoeding voor kronen, bruggen, implantaten en inlays. Wilt u zich verzekeren voor een hoger bedrag dan heeft u de keuze uit een bedrag van 250  en 500 euro per jaar. De premies worden dan respectievelijk: 12,09 euro en 20,69 per maand.

OHRA TandenGaaf
Deze verzekering is een uitgebreide tandartsverzekering die alle soorten behandelingen van de tandarts, mondhygiënist en tandprotheticus vergoedt (met uitzondering van tanden bleken). Vanaf 10,49 euro per maand, bij een gekozen bedrag van 150 euro per jaar bent u onder andere verzekerd voor consulten, gaatjes vullen, kiezen trekken, röntgenfoto, wortelkanaalbehandeling en verdoving. Kronen, bruggen, implantaten en inlays zijn hier ook bij ingegrepen. Wilt u zich verzekeren voor een hoger bedrag dan heeft u de keuze uit een bedrag van 250 euro, 500 euro, 750 euro en 1500 euro per jaar. De premies worden dan respectievelijk: 15,59 euro, 27,29 euro, 39,99 en 69,89 per maand.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.