De tandartsverzekering van Zilveren Kruis Achmea

Categorieën: Uncategorized

Bent u op zoek naar een tandartsverzekering? Bij Zilveren Kruis Achmea kunt u kiezen voor de Beter Af Tandarts Polis. Deze polis kent vier varianten. Hoe meer sterren, hoe ruimer de dekking en hoe hoger de vergoedingen.

Beter Af Tandarts Polis – 1 ster
Voor € 12,25 per maand wordt u tot 100% vergoed voor consulten, mondhygiëne, vullen en trekken van tanden en kiezen. Voor overige behandelingen is de vergoeding 75%. De totale vergoeding van deze polis is maximaal € 225,- per persoon per kalenderjaar.

Beter Af Tandarts Polis – 2 sterren
Voor € 16,45 per maand wordt u tot 100% vergoed voor consulten, mondhygiëne, vullen en trekken van tanden en kiezen. Voor overige behandelingen is de vergoeding 75%. De totale vergoeding van deze polis is maximaal € 450,- per persoon per jaar.

Beter Af Tandarts Polis – 3 sterren
Voor € 27,70 per maand wordt u tot 100% vergoed voor consulten, mondhygiëne, vullen en trekken van tanden en kiezen. Voor overige behandelingen is de vergoeding 75%. De totale vergoeding van deze polis is maximaal € 900,- per persoon per jaar.

Beter Af Tandarts Polis – 4 sterren
Voor € 41,60 per maand wordt u tot 100% vergoed voor alle behandelingen. De totale vergoeding van deze polis is maximaal € 1150,- per persoon per jaar. Voor deze polis geldt een medische acceptatie. Dat betekent dat u bij aanvraag een aantal medische vragen moet beantwoorden.

Voor meer informatie omtrent de exacte vergoedingen kunt u terecht op zilverenkruis.nl.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.