TIP! Van AlleToppers.nl
Doorzoek deze website:

“FBTO-modules” een succes

FBTO werkt met modules voor de aanvullende dekking op zorgverzekeringen. Deze modules zijn maandelijks aan- en uit te zetten. FBTO meldt dat dit jaar al enkele duizenden van de 220.000 polishouders gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid.

Vanaf 1 januari is de optie beschikbaar voor alle FBTO-zorgverzekerden. “Mannen kiezen voornamelijk voor het uitzetten van opties als gezinsplanning, terwijl vrouwen vaker kiezen voor het toevoegen van dekking.” Daarbij gaat het volgens het Achmea-label vooral om de module Extra Zorg, die onder meer vergoedingen biedt voor sportmedisch advies en sportmassage. “Door het jaar heen zien we verder dat de buitenland-module aan- en uitgeschakeld wordt.”
FBTO biedt acht aanvullende modules: Alternatieve geneeswijzen, Buitenland, Calamiteiten, Gezichtszorg en Orthodontie, Gezinsplanning, Therapieën, Extra zorg en Tandheelkundige hulp volwassenen.

Nog niet overgestapt en lijkt FBTO iets voor u, surf dan naar fbto.nl.

15-12-2011 12:21 Categorie: Binnenlands nieuws | printer |
Gerelateerde berichten
Fatal error: Call to undefined function display_related_posts_via_taxonomies() in /home/id11055/domains/laatstenieuws.nl/public_html/wp-content/themes/lst/single.php on line 75