TIP! Van AlleToppers.nl
Doorzoek deze website:

PVV zet Statenlid Cor Bosman uit de fractie Limburg

Cor Bosman schreef vorig jaar een email aan PVV-ers met weinig diplomatieke teksten over Selçuk Öztürk. Toen was het voor de PVV geen aanleiding stappen te ondernemen, behalve excuses te eisen. Nu de teksten uit de email in regionale media zijn verschenen blijken de kaarten er anders voor te liggen. Voor Laurence Stassen is het nu reden Bosman uit de fractie te zetten. Waarschijnlijk ingeseind door de landelijke bestuurders van de PVV om schade verder te beperken.

Alle partijen hebben leden die fracties verlaten en worden uitgezet. Als dit bij de PVV gebeurd krijgt het extra aandacht, omdat alles hierover bij de PVV nieuws is. De PvdA Limburg zei in een reactie de uitlatingen van PVV-Statenlid Cor Bosman over PvdA-collega Selçuk Öztürk “buitengewoon onfatsoenlijk” te vinden. Volgens Dagblad de Limburger noemde Bosman de PvdA-er Öztürk in een mail naar zijn fractiegenoten ‘een stuk uitgekotst halalvlees van een Turks varken’.

13-01-2012 12:43 Categorie: Binnenlands nieuws | printer |
Gerelateerde berichten
Fatal error: Call to undefined function display_related_posts_via_taxonomies() in /home/id11055/domains/laatstenieuws.nl/public_html/wp-content/themes/lst/single.php on line 75