Gratis live stream Real Madrid – Barcelona gratis live stream EL Clasico

Categorieën: Uncategorized

Vanavond wordt er in het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid afgetrapt voor de 1e El Clasico van dit jaar tussen. Dit keer in het kader van de Copa Del Rey. Het betreft hier de eertse van twee wedstrijden die zal uitmaken wie er verder zal gaan in de Copa. Real Madrid Barcelona is meer dan voetbal alleen, het is Madrid tegen cattalunia, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Josep Guardiola tegen José Mourinho en nog heel veel sentimenten meer. U kunt het live kijken want Bwin TV heeft een gratis live stream beschikbaar gesteld. Even een account aanmaken en kijken maar.

Wie deze wedstrijd gaat winnen is op voorhand moeilijk te voorspellen.Ook de kenners van Bwin weten het niet echt goed. Mocht Real vanavond winnen dan krijgt u voor elke euro die u hierop inzet er 2.55 terug, bij een gelijk spel 3.30 en bij winst voor Barcelona 2.40.
De live stream service van BwinTV is helemaal gratis, maar er moet we minimaal 1 cent op uw gratis Bwin.com account staan. Geld storten op uw Bwin account is momenteel sowieso verstandig. Bwin heeft namelijk bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 55 euro voor u klaar staan. Zo kunt u live tijdens Real Madrid  – Barcelona een gokje wagen en zo het duel nog spannender maken. Wij wensen u veel kijkplezier en indien u een gokje gaat wagen veel succes.
Wie deze wedstrijd gaat winnen is op voorhand moeilijk te voorspellen. Mocht u een gokje gaan wagen,is het wellicht handig om te weten dat volgens de kenners van Bwin Real Madrid de favoriet is

Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.