Gratis live stream Club Brugge – Anderlecht, gratis live stream Play Off 1 Jupiler Pro League

Categorieën: Uncategorized

Vanmiddag om 18.00 uur is er in het Jan Breydelstadion van Club Brugge de aftrap van de spannende Play Off 1 wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht. Het gaat hier om de wedstrijd tussen de nummer 2 tegen de nummer 1. Voorafgaand aan deze wedstrijd staat Club op slechts 1 punt van Anderlecht en kan mits een zege aan de leiding komen in Play-Off 1. Dit terwijl Paars Wit bij winst een flinke stap richting de titel zet. U kunt het live kijken want Unibet TV heeft een gratis live stream beschikbaar gesteld, even een account aanmaken en kijken maar.
Wie er gaat winnen is natuurlijk moeilijk te voorspellen, maar de Experts van Unibet zien mede gezien het thuisvoordeel Club als favoriet voor de overwinning. Mochten de mannen van trainer Christoph Daum winnen en u zet hierop in dan krijgt u 2,40 keer uw inzet terug, bij een gelijk spel is dat 3,40 en bij winst voor Paars Wit is dat 2,70

De live stream service van UnibetTV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw Unibet Account staan. Tijdelijk echter is geld storten op uw Unibet Account sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens Club Brugge en Anderlecht een gokje wagen en zo deze wedstrijd nog spannender maken.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.