Standpunten PVA in Almelo zijn gelijk aan PVV

Categorie├źn: Uncategorized

Door onze redactie Politiek – In heel het land doen PVV achtige partijen mee met de raadsverkiezingen van 3 maart. Echter niet elke partij met een vogel in het logo en vrij in de naam is een partij met de standpunten op de PVV.

De Almelose Partij Vrij Almelo (PVA) is wel een partij die wel PVV standpunten verwoord. Lijsttrekker Harry de Olde steekt zijn sympathie voor Wilders ook niet onder stoelen of banken. Volgens de bevlogen politicus komen de standpunten van de Partij Vrij Almelo voor ruim 90% overeen met die van de PVV. “Wij hebben ons eigen programma voor Almelo geschreven en landelijk stem ik PVV. Ik steun wilders dan ook van harte en hoop dat de PVV straks een klapper gaat maken!”

De Olde heeft de afgelopen weken met de overige kandidaten weken aan een stuk door campagne gevoerd. Zowel op internet (dagblad Tubantia noemde de PVA zelfs de meest actieve partij op internet) maar ook door huis aan huis folders te bezorgen. “In het begin hadden we ruim 20.000 folders, wat niemand verwachte gebeurde toch: Er moest bij besteld worden. Dat hadden we inderdaad niet verwacht maar iedereen was zo enthousiast dat we er maar een paar duizend hebben laten bijdrukken. Ook melden zich spontaan mensen aan die aanboden de partij te helpen campagne voeren waardoor we ook nog een paar extra promotie jassen hebben besteld.” Ook is de partij actief bij de verschillende debatten in de stad en ook hier een duidelijk PVV geluid, dit tot ongenoegen van “de Kliek” zoals de Olde het zelf noemt.

Vandaag staat er in het Almelo’s weekblad ook nog een open brief van de Olde waarin hij zijn achterban oproept op zijn partij te gaan stemmen. Woensdag avond weet de Olde of en met hoeveel zetels hij in de raad komt, maar hij is vol vertrouwen op de goede afloop.


Meer artikelen in deze categorie

    Laatstenieuws: Meest gelezen

      Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.