NS treinkaartje aanbieding onbeperkt NS reizen 19,95 voor 2 personen met de NS


NS treinkaartje aanbieding onbeperkt NS reizen 17,50 met de NS – Maak nu gebruik van deze geweldige NS aanbieding met onbeperkt NS reizen door heel Nederland voor 17,50. Normaal kost een dagje onbeperkt reizen met de NS 45 euro en en met deze speciale NS aanbieding bij Voordeel.net slechts 17,50. De NS aanbieding met onbeperkt reizen door heel Nederland duurt maar een paar dagen dus wees er snel bij. Een unieke Voordeel.net aanbieding om met 78% korting met 2-personen onbeperkt door Nederland te reizen met de Nederlandse Spoorwegen! Ga een kopje koffie drinken met een vriendin op een terrasje in Amsterdam en uitwaaien op het strand bij Zandvoort? Urenlang snuffelen in die mooie boekwinkel in Maastricht of met het hele gezin naar de dierentuin in Rotterdam?

Dit kan vandaag met Voordeel.net. Maak er een mooie dag van geniet van de steden die nog op je verlanglijstje staan. Dit kan al voor 17,50 euro in plaats van 45 euro! Maak de dag compleet door er een andere aanbieding in de stad van je reisdoel bij aan te schaffen waardoor je nog meer korting binnensleept!

Klik hier voor het onbeperkt treinreizen door heel Nederland (deze aanbieding is helaas afgelopen)

Wil je op de hoogte blijven van dit soort aanbiedingen? - Klik hier


Tags: nederlandse spoorwegen, NS, NS aanbieding, NS informatie, NS kaartje kopen, NS korting, NS reizen, NS stations, NS superdeal, NS trein aanbieding, NS trein kaart, NS trein voordeel, NS treinkaart, NS treinkaartje, NS treinkaartjes, NS voordeel Datum: 02-06-2010   09:26

Laatstenieuws: Meest bekeken de laatste dagen.